Wizz Air - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
 
O magarie a companiei europene WZZ:

Wizz Air anunță că va relua zborurile către Moscova prin intermediul companiei sale mixte din Abu Dhabi, atrăgând avertismente din partea publicului care spune că o revenire în Rusia riscă să afecteze reputația companiei aeriene low-cost europene, scrie Financial Times.

Wizz Air Abu Dhabi va relua zborurile spre și dinspre capitala rusă pe 3 octombrie.
 
  • 😡
Reactions: 1 user
O magarie
Nu vad care e magaria. Wizzair Abu Dhabi (5W/WAZ) opereaza pe o piata (cea araba) unde restrictiile nu exista. Cu alte cuvinte opereaza si Emirates, si Etihad, si toate celelalte din zona. Nu cred ca trebuie pusi la zid. Sau... nu mai mult decat altii. Turkish, de exemplu, ca e mai aproape de noi... :)
 
  • 👍
  • 👎
Reactions: 3 users
Eu o vad ca un act incorect care va afecta reputația companiei .Inclusiv analiștii de la Goodbody sunt de aceeasi parere ,mentionand si eventuale probleme in recuperarea celor patru avioane "uitate"de Varadi

Fiind o companie cu sediul social in Europa ,existand o intelegere ferma intre tarile UE privind banarea zborurilor catre Rusia ,WZZ incalca aceasta regula .
Faptul ca foloseste o filiala la care este asociata,nu este o scuza, In fond,in general, toate incalcarile legislatiei privind interzicerea exportului/importului din/catre o anume tara se fac astfel,prin filiale,prin plimbat intre companii.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
aptul ca foloseste o filiala la care este asociata,nu este o scuza, In fond,in general, toate incalcarile legislatiei privind interzicerea exportului/importului din/catre o anume tara se face astfel,prin filiale,prin plimbat intre companii.
QED :)
Pe de alta parte, sa nu uitam ca WAZ are actionar majoritar (51%) Fondul de dezvoltare al Emiratelor...
 
Pe de alta parte, sa nu uitam ca WAZ are actionar majoritar (51%) Fondul de dezvoltare al Emiratelor...
@AIR06 nu stiu în ce masura WZZ s-ar putea opune deciziei actionarului principal care este ADQ
Aceasta decizie a fost a WZZ . Daca nu cumva Fondul de dezvoltare al Emiratelor este un fel de Becali care ,in acest caz,se pricepe si la rute si rotatii.
Probabil WZZ a fost incurajat si de guvernul maghiar ,guvern "prietenos" cu marele vecin de la rasarit.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Ruta noua, Bucuresti- Cardiff !
Incepand cu 30 oct. Marti,Duminica .
 
  • 👍
Reactions: 2 users
S-a trezit si WZZ cu protectia consumatorilor din Ungaria:

...este acuzată că nu a acordat cazare şi o nouă rezervare pentru pasagerii afectaţi, nu a răspuns plângerilor consumatorilor în termen de 30 de zile şi operează o linie telefonică de asistenţă pentru clienţi cu suprataxă.

 
Cursele FCO-SUJ și FCO-TGM care trebuiau reluate în septembrie sunt anulate, amânate până la sfârșitul lui martie 23