Wizz Air incepe un nou program de pregatire pentru viitori piloti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi lansarea unui nou program Wizz Air pentru cadeţi în parteneriat cu BAA Training.

BAA Training a fost selectată să ofere soluţii personalizate de pregătire pentru a satisface cererea semnificativă a WIZZ de noi piloţi. Pe durata înţelegerii de 5 ani vor fi recrutaţi până la 150 de cadeţi care vor fi pregătiţi în baza regulamentelor EASA cu scopul de a furniza către WIZZ piloţi absolvenţi integrated ATPL. Programul se va axa pe învăţarea şi dezvoltarea abilităţilor care sunt relevante şi îndreptate către nevoile operaţionale ale Wizz Air, oferind garanţia unui loc de muncă pentru cei care finalizează cu succes cursul şi permiţându-le absolvenţilor să se alăture companiei aeriene în mod direct în calitate de copiloţi care vor zbura cu aeronavele Airbus A320 şi A321 din cadrul reţelei WIZZ. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.baatraining.com/are-you-a-future-wizz-air-pilot-join-cadet-program/

WIZZ are în prezent peste 800 de piloţi în cadrul a 25 de baze de-a lungul Europei Centrale şi de Est şi îşi măreşte echipa de piloţi cu mai mult de 200 de oameni în fiecare an. Compania aeriană se află în căutare de oameni tineri, pasionaţi şi devotaţi, care nu au sau au puţină experienţă anterioară de zbor şi care vor să se alăture echipei de profesionişti motivate şi cu standarde înalte a companiei aeriene.

Diederik Pen, Chief Operations Officer Wizz Air, a declarat: “Noi, cei din cadrul WIZZ, ştim că oamenii reprezintă inima şi sufletul companiei noastre. De accea suntem încântaţi să lansăm împreună cu BAA Training un program adiţional pentru cadeţi, oferind unei întregi noi generaţii de piloţi de avion o oportunitate remarcabilă de a îşi începe cariera în cadrul WIZZ. Programul pentru cadeți nu oferă numai o pregătire completă pentru viitorii piloţi, dar şi ocazia de a se alătura familiei WIZZ şi de a zbura cu avioanele Airbus A320 şi A321 cu condiţia să îndeplinească toate cerinţele. Lansarea programului destinat cadeților din cadrul Wizz Air este un nou capitol important în istoria companiei şi aşteptăm cu interes să identificăm viitoarele noastre echipaje.”

Foto: Andreea Litescu, prima femeie-comandant de la Wizz Air.

Continue reading...