• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Wizz Air - LF si statistici

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
25.02 DTM-SBZ 172 pax

Foarte bun LF, banuiesc că nu chiar toti au luat bilete cu 1,99€ ca mine :cool:

• 👍
Reactions: 1 user

dexter

Banned
29.03.2022 W63350 VIE-CLJ HA-LWN A320 38 PAX
LF: 21.11%
Austria nu e Spania, Italia unde e marea afluenta de romani. :) Plus de asta 700 km. e mai rentabil sa-i faci si cu masina, plus ca te mai si plimbi, vizitezi etc. O ruta de maxim 8-10 ore cu tot cu pauze mers lejer. Daca iei in calcul timpul pierdut spre aeroport, 2 ore inainte de zbor, plus o ora zborul, deja este jumate din timp, iar costul motorinei 70 de euro.

Austria nu e Spania, Italia unde e marea afluenta de romani. :) Plus de asta 700 km. e mai rentabil sa-i faci si cu masina, plus ca te mai si plimbi, vizitezi etc. O ruta de maxim 8-10 ore cu tot cu pauze mers lejer. Daca iei in calcul timpul pierdut spre aeroport, 2 ore inainte de zbor, plus o ora zborul, deja este jumate din timp, iar costul motorinei 70 de euro.

Eu merg destul de des pe ruta asta si in Februarie, Decembrie si Octombrie a fost aproape plin de fiecare data. Eu as prefera avionul oricând având in vedere ca ma costa si 13€ un segment si cu mașina e obositor si mai costisitor. Plus ca eu de fiecare data ajung cu 1 h înainte de zbor si ajung fix când se face îmbarcarea. Au stricat ruta cu orarul foarte prost dimineața la ora 6 si si intr o zi de marți… altfel dacă rămânea cum era dupa masa luni si vineri, era ca uns pe pită…

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 👍
Reactions: 1 users

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
DTM-TGM 12.05.22, 134 pax cu 321neo (239 locuri), deci lejer :cool:

Primul meu zbor cu 321neo

• 👍

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
TGM-DTM 15.05.22 overbooked (320)

cei 5 fără loc cumpărat/alocat printre care și subsemnatul au avut 3 locuri la dispoziție în avion (no show) =》ofertă de rerutare + 450,-€ + decontare drum pentru voluntari :cool:
Așa că soția m-a dus înapoi la Brașov cu mașina și acum sunt în tren către aeroport pentru cursa OTP-DTM de seară :D

• 👍
Reactions: 3 users

lagrange

Well-Known Member
Record lunar istoric si pentru Wizz Air 4,3 milioane de pasageri in luna iunie 2022

Wizz a reusit sa depaseasca capacitate pusa pe piata de catre Air France.

In RO capacitatea pusa pe piata de catre Wizz in anul 2022 este in scadere cu 12% fata de 2019.

• 👍

lagrange

Well-Known Member
Wizz peste 770.000 pasageri in iunie in RO.

Or fi pasageri efectiv transportati (sensul IATA) sau booked passenegers cum sunt cei 4,3 milioane de pasageri raportati de catre Wizz Air la traficul total pe iunie 2022.

Daca cei 770.000 sunt pasageri efectivi atunci cota Wizz-ului in RO ar fi undeva la 36,5% din intreaga piata (inclusiv pasageri chartere) in iunie 2022....daca am calcula pe cursele regulate atunci cota de piata ar trece probabil in iunie de 45% (nu cunosc cati pasageri au fost pe cursele neregulate/charter).

Restul companiilor: Blue Air, TAROM, Ryanair, Lufthanasa, Turkish, Austrian, HiSky, AF-KLM, Aegean, Pegasus, LOT, British, Qatar, Swiss, Animawings, El Al, Flydubai. Air Serbia, Air Moldova, etc) le-a mai ramas jumatate din piata

• 👍
Reactions: 1 user

todoran13

Member
W6 3551 TSR - BGY 80 pax (numarati de mine in avion).

Am calatorit si in timpul pandemiei si in extra-sezon pe ruta aceasta, dar niciodata nu am vazut atat de putini pasageri. Chiar daca este si cursa Ryanair astazi, tot numarul mi s-a parut surprinzator de mic.