Wizz Air primeste certificarea IOSA si devine membru IATA

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air anunță că a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (“IATA”), Operational Safety Audit (IOSA), organism global de referință în materie de recunoaștere a siguranței companiilor aeriene.

Wizz Air are un excelent istoric în ceea ce privește siguranța și, de când a început să opereze, în 2004, a alocat un volum semnificativ de resurse și timp pentru a se asigura că procedurile şi cultura siguranței, precum și cursurile de pregătire și dezvoltarea a echipei (de angajați) sunt la cel mai înalt nivel. Programul IOSA este unul de referință în evaluarea siguranței transportatorilor aerieni și analizează sistemele și procesele de management al siguranței pentru o companie aviatică. Auditul Wizz Air a fost realizat de AQS, una dintre cele șase organizații agreate de IATA.

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, a declarat: “Wizz Air și-a luat angajamentul de a obține cele mai înalte standarde pe toate componentele operațiunilor noastre. Suntem mândri că ne-am înregistrat în cadrul IOSA, ceea ce confirmă cultura siguranței în cadrul companiei. Siguranța este prioritatea noastră principală, iar clienții noștri se pot bucura de tarifele scăzute WIZZ și de experiența foarte plăcută de la bordul aeronavelor, având încrederea că sunt pe mâini sigure.” Foto.

Continue reading...