Wizz Tours adauga inchirierea auto in portofoliul serviciilor turistice conexe

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Tours a lansat serviciul de închirieri auto, disponibil pe cars.wizztours.com, în parteneriat cu cel mai mare furnizor de tip ”rent-a-car” din lume, Rentalcars.com.

“Deschiderea serviciului reprezintă încă o etapă în misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a oferi extra-servicii complete clienților Wizz Tours”, a declarat Janos Barits, Managing Director Wizz Tours. Platforma cars.wizztours.com este disponibilă în 10 limbi și include accesul la un call-center multilingv de asistență. Rentalcars.com este cel mai mare serviciu de închirieri auto din lume, cu peste 46.000 de centre în 169 de țări de pe glob. Rentalcars.com lucrează cu furnizori de top pentru a oferi clienților cele mai bune prețuri pentru toate tipurile de mașini, inclusiv vehicule de lux, microbuze sau mașini cu cutie de viteze automată. Serviciul oferă, de asemenea, asistență din call-centerul deschis non-stop, disponibil în peste 40 de limbi. Rentalcars.com nu numai că oferă o acoperire unică pentru rețeaua de destinații Wizz Tours, dar și cele mai bune experienţe rent-a-car clienților săi.

Wizz Tours a adăugat și o promoție specială valabilă vara aceasta pentru noul serviciu de închirieri auto, în care clienții au șansa de a primi banii înapoi dacă închiriază și folosesc servicile cars.wizztours.com până la data de 31 august. Lansarea acestui serviciu diversifică oferta de servicii turistice conexe, care include acum asigurări de călătorie, servicii de transfer la şi de la aeroport şi închirieri auto. De asemenea, compania demonstrează că este dedicată pieţei locale, prin site-ul său disponibil în limba română şi a call center-ului cu tarif normal. Ca un tour-operator român important, Wizz Tours se bucură să ofere mai multe servicii avantajoase clienţilor săi locali, care-şi doresc vacanţe la preţ redus, alături de un partener de călătorie de încredere. Prin vânzarea exclusiv online, Wizz Tours maximizează eficienţa reducerilor, ceea ce permite clienţilor să beneficieze de cea mai mare parte a reducerilor, bucurându-se, totodată, de pachete de călătorie sigure, conform statutului de tour-operator.

În afara noului serviciu online de închirieri auto, Wizz Tours și-a consolidat recent, rețeaua de destinații și pachetele de vacanță. Astfel, adăugarea unei noi rute Wizz Air de la Cluj-Napoca la Malaga, începând cu luna august, oferă vacanța de vară perfectă pentru clienții din România care doresc să se relaxeze pe nisipul fin al plajelor de pe Costa del Sol. Mai mult, noul serviciu București – Tenerife ce va fi inaugurat la iarnă oferă escapada perfectă în mijlocul iernii pentru clienți, la cele mai bune prețuri pentru pachetele de vacanță disponibile. Pentru ambele destinații, Wizz Tours oferă o gamă largă de oportunităţi de cazare, inclusiv apartamente, hostel-uri și hoteluri, dând astfel clienților posibilitatea să aleagă ceea ce se potriveşte cel mai bine preferinţelor lor. ”Cei care aleg Wizz Tours se bucură nu doar de siguranța și confortul zborurilor cu Wizz Air, ci și de o călătorie fără griji, întrucât vacanța lor e protejată prin măsurile asiguratorii ale tour-operatorului”, a mai afirmat Janos Barits.

Continue reading...