Wizz Tours, reducere de 100 de euro

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion + hotel în reţeaua în continuă creştere Wizz Air, aniversează astăzi 3 ani de la lansare.

Cu această ocazie, Wizz Tours oferă clienţilor săi 5 zile de reducere prin folosirea codului HAPPY100, ce oferă un discount de 100 de euro la rezervarea a minimum 5 nopţi cazare pentru destinaţiile însorite tot timpul anului: Dubai, Tenerife, Malta, Cipru, Sicilia, Sardinia, Malaga, Alicante şi Israel.

De la lansarea din a doua parte a anului 2013, Wizz Tours a transportat un număr de pasageri în permanentă creștere spre destinaţiile turistice oferite de Wizz Air, extinse în mod constant. De la începutul operaţiunilor sale, Wizz Tours a avut aproape 30.000 de rezervări, iar în ultimele 12 luni (octombrie 2015 – septembrie 2016) a transportat aproximativ 70.000 de pasageri. Previziunile pentru anul viitor, până la finalul anului calendaristic, vor ajunge la 150.000 de clienţi care vor rezerva pachete de călătorie prin wizztours.com. Cele mai populare destinaţii din România sunt: Roma, Barcelona, Malta, Cipru, Dubai şi însoritul Tenerife.

În timp ce planul iniţial, pus în aplicare din partea a doua a anului 2013 şi până spre finalul anului 2015, a fost acela de concentrare asupra traficului spre Europa Centrală şi de Est, acum, modelul de business integrat a schimbat obiectivul companiei, iar de anul trecut Wizz Tours s-a axat preponderent pe traficul dinspre țările de unde operează. În cadrul noii structuri a companiei, ca parte din grup, website-ul a suferit schimbări majore de funcţionalitate şi design. Dacă iniţial acesta oferea doar bilet de avion + hotel, din octombrie anul trecut site-ul dispune şi de servicii de asigurare şi transfer, integrate în procesul de rezervare, în timp ce altele, cum ar fi cel de închiriere auto sau procurarea de bilete pentru diverse obiective turistice, muzee, tururi, sunt puse la dispoziţie prin diverşi furnizori.

“Scopul nostru este să livrăm o varietate mare de servicii şi să lăsăm clienţilor libertatea de a alege pachetul care li se potriveşte cel mai bine. Pe viitor, vom spori şi mai mult oferta noastră în care vom include chiar mai multe servicii suplimentare. Cu ocazia împlinirii a trei ani, le oferim clienţilor Wizz Tours un cadou ce constă într-o reducere de 100 euro pentru ca ei să se bucure de destinaţiile noastre însorite, chiar şi în timpul iernii”, spune directorul general Wizz Tours, Istvan Csanalosi.

Continue reading...