• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

WOW air (WW/WOW)

Dorin

Well-Known Member
În Islanda sunt cam 1200-1500 de români stabiliți tot anul, la care se mai adaugă câteva sute pe timpul verii, majoritatea lucrând în construcții și pescuit.
Ce-i drept, e un boom turistic de 2-3 ani încoace, de când EasyJet și Wizz au introdus și mai multe rute, ca să nu mai zic de faptul că turismul a devenit printre primele activități, de-a dreptul copleșitoare pentru localnici.

Așadar, poate că ar funcționa un 1/7 în aprilie și octombrie, apoi 2/7 pentru mai - septembrie. Cu siguranță ar avea bagaje multe rezervate, vânzări la bord etc.
 

Todd is Back

Well-Known Member
You can fly from Vancouver to Europe for as little as $129 CAD on this promotion

Daca WOW isi v-a respecta rutele anuntate deja pentru 2019, printre care si KEF - YVR cu A321 NEO, atunci cu siguranta vom asista la un razboi al preturilor mici si foarte mici intre Europa si coasta nord-vestica a Americii de Nord. Icelandair zboara si ei catre coasta de vest de citiva ani via KEF, cu oarecare succes operind de pe aeroporturi Europene secundare. Interesant de urmarit "dealurile legacy" pentru vara viitoare, avind in vedere si efectele Brexit.
 

Dorin

Well-Known Member
Și acum va urma o bătălie între Easy Jet, Wizz Air, Norwegian pentru turiștii care au dat năvală de câțiva ani în Islanda.
Dacă se grăbesc puțin, cred că vor avea un yield bun chiar din vara asta.
 

oldblueeyes

Well-Known Member
Nope.
Wizz are trafic etnic. Pentru ei poate fi o optiune sa faca o minibaza.
Majoritatea turistilor erau un mix intre 2-3 zile stop over asa ca sa aiba destinatia in palmares, ca altfel nu prea ai ce face in Islanda pe un leisure trip spre coasta de Vest.

Easy nu are in Focus leisure ci Top Airports - din 2010 incoace stie oriine asta, daca a avut 10 Minute sa citeasca o prezentare pentru investitori. Leisure e doar sa umple timpii avioanelor.
Norwegian are alte probleme, sunt cu streangul la git sa nu ajunga si ei unde au ajuns de curind Wow, Germania,Monarch samd.Tocmai au venit actionarii cu 300 de mil de EUR de acasa ca sa nu se stinga lumina.
 
Top