Bună ziua,
Mă numesc Grigoraș Corina și sunt studentă în anul IV.
Vă scriu pentru a vă ruga să participați la un chestionar online intitulat "Zbor fără bariere: Incluziunea Persoanelor cu Dizabilități în Sfera Aviației".

Participarea dumneavoastră este extrem de importantă pentru mine, deoarece răspunsurile dumneavoastră vor contribui semnificativ la realizarea unui studiu aprofundat și relevant pentru dezvoltarea lucrarii mele de licență.
Pentru a accesa chestionarul, vă rog să faceți clic pe următorul link:
forms.gle
Vă mulțumesc anticipat pentru timpul și implicarea dumneavoastră!
Mă numesc Grigoraș Corina și sunt studentă în anul IV.
Vă scriu pentru a vă ruga să participați la un chestionar online intitulat "Zbor fără bariere: Incluziunea Persoanelor cu Dizabilități în Sfera Aviației".
Participarea dumneavoastră este extrem de importantă pentru mine, deoarece răspunsurile dumneavoastră vor contribui semnificativ la realizarea unui studiu aprofundat și relevant pentru dezvoltarea lucrarii mele de licență.
Pentru a accesa chestionarul, vă rog să faceți clic pe următorul link:
Zbor fără bariere: Incluziunea Persoanelor cu Dizabilități în Sfera Aviației
Bună ziua! Numele meu este Grigoraș Corina, sunt studentă în anul IV la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, specializarea Business, Engineering and Management, din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, și vă invit să...
forms.gle
Vă mulțumesc anticipat pentru timpul și implicarea dumneavoastră!
![[IMG]](https://meine.flugstatistik.de/image/goettinger.gif)