• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zborul Blue Air 0B134, deviat la Frankfurt

newsbot

Member
Astazi, zborul Blue Air 0B134 Liverpool – Bucuresti operat cu 737-800 (YR-BMB) a fost deviat la Frankfurt. Am cerut informatii operatorului low-cost, care ne-a trimis urmatorul comunicat de presa.

“Zborul Blue Air 0B134 pe ruta Liverpool – Bucuresti de astazi, 9 septembrie, a intampinat o problema tehnica si a aterizat la Frankfurt. Problema a fost semnalata in timpul zborului, echipajul fiind in imposibilitatea de a aprecia daca a fost o indicatie eronata la bord sau o reala problema. Astfel, echipajul a luat decizia sa aterizeze la cel mai apropiat aeroport, in conformitate cu procedurile interne si manulalele de zbor ale fabricantului aeronavei.

Aeronava cu inmatricularea YR-BMB de tip Boeing 737-800 avand 164 pasageri la bord a aterizat la ora 10:20 UTC (13:20 ora Romaniei) pe aeroportul din Frankfurt. Aeronava va fi controlata amanuntit de o echipa tehnica Lufthansa inainte de a fi repusa in serviciu. Dupa aterizare, la sol s-au urmat procedurile specifice aplicabile in astfel de situatii. Pasagerii au fost debarcati si asteapta in interiorul aeroportului.

Pentru a limita timpul de asteptare al pasagerilor, o alta aeronava Blue Air va decola la ora 15:20 UTC (18:20 ora Romaniei) cu destinatia Frankfurt pentru a prelua pasagerii si a-i transporta catre Bucuresti. In perioada de asteptare, pasagerii vor primi atat mancare cat si asistenta din partea Blue Air prin intermediul agentului de handling de pe aeroportul din Frankfurt. Tinem sa mentionam ca actiunile intreprinse de catre echipaj au fost in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta din industrie.” Foto.

Continue reading...
 
Top