Din 30 iunie 2017, Bucuresti – Varsovia cu Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare operator aerian din România, anunță o nouă rută între București și Varșovia.

Începând cu iunie 2017, compania va aloca cea de-a șaptea aeronavă bazei din Varșovia și va începe să opereze pe șapte noi rute care vor conecta Varșovia cu patru capitale din Europa Centrală și de Est: București, Bratislava, Kiev și Vilnius și cu trei destinații leisure: Lyon și Nisa în Franța și Lamezia Terme în Italia. Locurile pentru zborurile București – Varșovia sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 29.99 EUR / segment. Varșovia este capitala și cel mai mare oraș din Polonia, cu o istorie bogată, dar în același timp o metropolă cosmopolită și modernă. Arhitectura variată reflectă istoria lungă și turbulentă a orașului, de la biserici gotice și palate neoclasice la zgârie nori moderni. Varșovia găzduiește multe instituții naționale și agenții guvernamentale, dar și multe companii locale și internaționale.

W6 1583 Varsovia – Bucuresti 10:10 – 12:55 / luni, miercuri, vineri, duminica
W6 1584 Bucuresti – Varsovia 13:25 – 14:10 / luni, miercuri, vineri, duminica

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications, declară: “Astăzi avem o veste bună pentru pasagerii noştri din Bucureşti şi Varşovia – ruta WIZZ ce va lega direct cele două oraşe se va lansa în iunie 2017. Ambele oraşe sunt încărcate de istorie şi au reuşit de-a lungul anilor să devină importante centre economice şi de business, dar şi culturale. Ruta Bucureşti – Varşovia va fi cea de-a 46-a din capitală, iar prin anunţul de astăzi ne întărim angajamentul de cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să ne concentrăm pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere, cu servicii şi mai atractive, pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România.”

Screen-Shot-2016-10-25-at-15.00.33.png


Continue reading...