Platforma Wizz Tours, relansata si imbunatatita

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air Group a relansat și îmbunătățit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acționează acum ca tour operator. Wizz Tours oferă pachete de călătorie spre mai mult de 130 de destinații și economii de 10-15%, în medie, față de achiziția separată a transportului și hotelului.

Cei aflați în căutarea unei vacanțe pot economisi timp și bani rezervând online bilete de avion și cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinație Wizz Air, la tarife foarte scăzute. Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la o gamă variată de peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Indiferent de varianta de călătorie căutată, vacanță pe o perioadă mai lungă de timp, city break sau o călătorie în scop de afaceri, oricine dorește poate rezerva online călătoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air și hotelul preferat din selecția variată Wizz Tours. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

Pachetele de vacanță sunt disponibile pentru orice perioadă: vacanță de vară în Larnaca de la 1.500 de RON (preț pentru 2 persoane, vacanțele includ 7 nopți, iar city break-urile 3 nopți), city break la Roma de la 850 de RON (idem), city break la Barcelona de la 1.500 de RON (idem), vacanță de vară la Malta de la 1.900 de RON (idem) și city break la Lisabona de la 1.900 de RON (idem). Pachetele de călătorie Wizz Tours pot fi achiziționate online, unde procesul de rezervare este rapid și intuitiv. Călătorii aleg destinația și perioada, iar apoi, în funcție de datele pentru care au optat primesc o listă variată de hoteluri. Odată alese hotelul și tipul de cameră se trece la secțiunea dedicată detaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de îmbarcare prioritară, asigurarea de călătorie și altele.

Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, a declarat: “Wizz Tours economisește cu adevărat bani și timp pentru călători deoarece aceștia pot alege dintr-un număr generos de oferte și servicii, iar totul se rezervă online, cu doar câteva click-uri. Tariful pentru pachetul compus din transport și cazare este cu 10-15%* în medie mai scăzut decât dacă s-ar opta separat pentru biletul de avion și rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii își pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie că este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opțiuni de confort sau optimizare a costului. Clienții Wizz Tours se vor bucura de siguranța și confortul zborurilor Wizz Air, în condițiile în care toate cursele sunt oferite exclusiv cu aeronave Wizz Air și vor avea o călătorie lipsită de griji întrucât vacanța este protejată mulțumită măsurilor de reglementare referitoare la asigurări ale tour operatorilor.”

Continue reading...